StoryEditor

Zosadí Macháček Hanáka z trónu krásy?

18.03.2004, 23:00

Hneď dva najväčšie české mužské sexsymboly súčasnosti pricestovali v utorok do Bratislavy pri príležitosti slovenskej premiéry nového českého filmu Mazaný Filip. Tomáš Hanák a Jiří Macháček sa po prvýkrát ocitli spolu pred filmovou kamerou na konkurenčných stranách zákona a zločinu. Konkurujú si navzájom aj na vrchole rebríčka najsexi mužov?
"Tomáš Hanák už starne a pozvoľna odchádza. Opúšťajú ho sily, a on to cíti, takže o to viac si ma doberá. Vie, že jeho miesto pravdepodobne v budúcnosti prevezmem ja. On je už vlastne starnúci sexsymbol. Mám ho rád, samozrejme, prerazil mi cestu, a ja v jeho šľapajach rád kráčam ďalej," s humorom sebe vlastným opisuje konkurenta herec a spevák Jiří Macháček, ktorý sa stal idolom súčasnej mladej generácie v komédii Samotári, a vzápätí aj ako charizmatický spevák skupiny MIG 21.
Tomáš Hanák, ktorý pred niekoľkými rokmi vyhral anketu o najsexi českého muža, sa na mladšieho "súpera" pozerá s nadhľadom: "Cítim jeho tlak, on by ma rád vyradil z pozície najcharizmatickejšieho muža, ale k tomu musí tú charizmu aj mať. A on ju chudák nemá alebo ju má zatiaľ malú. A pochybujem, že by sa to niekedy zlepšilo. Ja ho mám naozaj rád, ako vlastného syna. A má aj iný hendikep -- silné stehná ako prerastený zápasník. V tom ja mám práve výhodu, že mám túto oblasť symetrickejšiu a na to sa teraz dosť pozerá, takže mi je ho ľúto...," žartom poznamenal na oplátku Hanák.

menuLevel = 2, menuRoute = style/civilizacia, menuAlias = civilizacia, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
20. apríl 2024 10:16