StoryEditor

Slovnaft implementoval Oracle E-Business Suite

18.03.2003, 23:00

Oracle Corporation, najväčšia svetová spoločnosť dodávajúca podnikový softvér a Slovnaft, a. s., oznámili úspešné ukončenie upgradu podnikových aplikácii Oracle Applications v Slovnafte na najnovšiu verziu Oracle E-Business Suite.
Tento upgrade začala začiatkom roka 2002 a skončila podľa plánu vo februári tohto roka. V rámci tejto aktualizácie boli nasadené najnovšie verzie aplikačných modulov na riadenie financií, výroby, odbytu, nákupu a skladového hospodárstva, ako aj zavedené najnovšie verzie samoobslužných aplikácií, umožňujúce úplne automatizovať administratívne činnosti, akým je, napríklad, proces obstarávania, umožnením priameho prístupu k potrebnej funkcionalite pre všetkých zamestnancov, u ktorých vznikajú požiadavky na obstarávanie spotrebného materiálu, výrobných surovín a materiálov, ale aj služieb. Súčasťou rozsiahlej implementácie sú aj aplikačné riešenia umožňujúce elektronizáciu komunikácie s dodávateľmi a odberateľmi prostredníctvom B2B modulov Oracle E-Business Suite.
Upgrade na Oracle E-Business Suite umožnil okrem iného skrátenie každodenného materiálového bilancovania výrobných dávok z dvoch hodín na 15 minút a dekádnu kalkuláciu výrobných nákladov z 15 hodín na 2,5 hodiny. Okrem toho sa zjednotilo obstarávanie spoločnosti z troch rôznych systémov do jedného centrálneho systému, čo okrem časového zefektívnenia prináša aj úspory z hľadiska efektívnejšieho výberu dodávateľa a väčších zliav pri spoločnom nákupe pre viaceré oddelenia.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/servisne-prilohy, menuAlias = servisne-prilohy, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
26. apríl 2024 18:17