05.03.2002, 23:00

Súd v americkom štáte Georgia včera opäť odmietol prepustiť na kauciu majiteľa krematória v meste Noble Raya Brenta Marsha, ktorý je obvinený z trestných činov krádeže a zneužitia dôvery pri nakladaní s telesnými pozostatkami zosnulých. Úrady nariadili vypustiť jazero s plochou jedného hektára na pozemku krematória, aby mohli pátrať po ďalších nespopolnených telách. (TASR)
Prechod na spoločnú európsku menu euro prebehol v Belgicku bez väčších problémov a došlo len k nepatrnému zvýšeniu cien, najmä v sektore hotelových a reštauračných služieb. Oznámil to belgický minister hospodárstva Charles Picqué. (TASR)
Škótski sudcovia posudzujúci odvolanie Líbyjčana uznaného za vinného v kauze Lockerbie vynesú svoj verdikt vo štvrtok 14. marca. (TASR)
Spoločná bezpečnostná a zahraničná politika EÚ je jednou z hlavných tém dvojdňovej konferencie predsedov zahraničných výborov členských krajín únie a kandidátskych štátov, ktorá sa včera začala v španielskej metropole Madrid. (TASR)
Zákaz vychádzania včera prestal platiť v niektorých častiach západoindického štátu Gudžarát a situácia sa po týždňových násilnostiach medzi hinduistami a moslimami upokojila. (TASR)
Jedenástich občanov Iraku zadržali včera v obci Lipót v maďarsko-slovenskom pohraničí príslušníci Pohraničnej stráže MR. Stalo sa tak na základe informácií obyvateľstva. (TASR)

menuLevel = 1, menuRoute = svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = svet, homepage = false
26. apríl 2024 20:37