StoryEditor

Krátko zo športu

12.06.2002, 00:00

TENIS. Turnaj WTA vo Viedni, 1. kolo: NAGYOVÁ (8-SR) -- Marrerová (Šp.) 2:6, 6:4, 7:6 (4). (hn) u Challengerový turnaj v Bielle (100 000 USD), štvorhra -- 1. kolo: Galimberti, HRBATÝ (Tal./SR) -- Coetzee, Nyborg (JAR/Švéd.) 6:4, 6:7 (5), 7:6 (6). u Víťazmi tenisovej extraligy mužov sa stali hráči TK AŠK Inter Slovnaft, ktorí si vo finále poradili na domácej pôde so súpermi z TJ Slávia Právnik Bratislava najtesnejším rozdielom 4:3. (SITA)
FUTBAL. Brankár Ján Lašák upútal svojimi výkonmi na hokejových majstrovstvách sveta zástupcov viacerých klubov. O zmluvného brankára Nashvillu Predators, ktorý takmer celú uplynulú sezónu chytal na farme v Milwaukee, sa podľa informácii švédskych internetových médií zaujíma prvoligový klub MoDo. V tomto švédskom klube pôsobili v uplynulej sezóne dvaja slovenskí hokejisti Richard Lintner a Miroslav Hlinka. (SITA)
JIRKO MALCHÁREK, slovenský automobilový pretekár, poslanec NR SR a podnikateľ, bol v predchádzajúcich dňoch prekvapujúco vymenovaný za testovacieho jazdca najslabšieho tímu formuly 1 Minardi. Český manažér Antonín Charouz, ktorý sa už niekoľko rokov pohybuje v zákulisí pretekov najrýchlejších áut planéty si myslí, že si Malchárek miesto v Minardi kúpil. "Podľa môjho názoru sa pán Malchárek snaží iba o zviditeľnenie svojej osoby v súvislosti s politickými ambíciami pred jesennými voľbami," tvrdí Charouz. (TASR)

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
19. apríl 2024 21:39