StoryEditor

232. schôdza 21. augusta

23.08.2002, 00:00

Vláda SR schválila
-- návrh na reštrukturalizáciu zadlženosti Ruskej federácie voči Slovenskej republike.
-- schválila správu o plnení Plánu legislatívnych úloh vlády SR na rok 2002 za obdobie od 1. januára 2002 do 31. júla 2002.
-- návrh na rozhodnutie o oslobodení od povinnosti mlčanlivosti o utajovaných skutočnostiach riaditeľa Národného bezpečnostného úradu Mgr. Jána Mojžiša.
-- finančné prostriedky na realizáciu Priorít vlády SR vo vzťahu k rómskym komunitám a ich financovanie z kapitoly Všeobecná pokladničná správa -- Sociálne a kultúrne potreby pre rómsku komunitu v celkovej sume 5 839 230 Sk a odporučila Národnému úradu práce podporiť Program sociálnych terénnych pracovníkov v sume 2 874 000 Sk.
-- návrh celkových početných stavov vojakov ozbrojených síl Slovenskej republiky, štátnych zamestnancov a zamestnancov podieľajúcich sa na plnení úloh ozbrojených síl Slovenskej republiky, návrh počtov hlavných druhov vojenských zbraní, vojenských zbraňových systémov a bojovej techniky a návrh rozmiestnenia zväzov, zväzkov, útvarov, úradov a zariadení ozbrojených síl SR k 31. decembru 2003.
-- návrh na vydanie rozhodnutia o privatizácii časti zdravotníckeho zariadenia Detská fakultná nemocnica s poliklinikou Bratislava -- časť Detská ozdravovňa Biela Skala. Vláda schválila za budúceho nadobúdateľa časti zdravotníckeho zariadenia spoločnosť DO Biela Skala, spol. s r.o., Biela Skala - Častá.
-- návrh na vydanie rozhodnutia o privatizácii zdravotníckeho zariadenia Poliklinika pre dorast so sídlom v Bratislave, Vajnorská ul. 40. Vláda schválila za budúceho nadobúdateľa zdravotníckeho zariadenia spoločnosť Next, s. r. o., Hattalova 12.
-- návrh na vydanie rozhodnutia o privatizácii časti zdravotníckeho zariadenia Dérerova nemocnica s poliklinikou, Limbova č.5, Bratislava -- časť Zdravotné stredisko na Mýtnej ul. č. 5, Bratislava. Vláda schválila za budúceho nadobúdateľa časti zdravotníckeho zariadenia spoločnosť HEDAK, a.s., Blumentálska 24
-- návrh na vydanie rozhodnutia o privatizácii časti zdravotníckeho zariadenia Nemocnica s poliklinikou Nové Zámky -- časť Poliklinika na ul. G. Czuczora, Nové Zámky. Vláda schválila za budúceho nadobúdateľa časti zdravotníckeho zariadenia spoločnosť MEDICENTRUM, spol. s r.o., G. Czuczora 1, Nové Zámky.
-- návrh na vydanie rozhodnutia o privatizácii zdravotníckeho zariadenia Poliklinika Košice - okolie so sídlom v Košiciach, časť Gynekologické stredisko, Zbrojničná 8, Košice v prospech spoločnosti Gynekologické ambulancie s.r.o., Zbrojničná 8, 040 01 Košice, ktorej ponuka zvíťazila vo výberovom konaní.
-- návrh na vydanie rozhodnutia o privatizácii zdravotníckeho zariadenia Poliklinika Košice - okolie so sídlom v Košiciach, časť lekáreň HOREC Čaňa v prospech spoločnosti D.I.Z., spol. s r.o., Húskova 77, Košice, ktorej ponuka zvíťazila vo výberovom konaní.
-- návrh na vydanie rozhodnutia o privatizácii priamym predajom akcií obchodnej spoločnosti Slovenská autobusová doprava Prievidza, akciová spoločnosť. Vláda schválila za budúceho nadobúdateľa spoločnosť ADVANCE, a.s., Burianova medzierka 25, Žilina.
-- návrh na vydanie rozhodnutia o privatizácii priamym predajom akcií obchodnej spoločnosti Slovenská autobusová doprava Zvolen, akciová spoločnosť. Vláda schválila za budúceho nadobúdateľa spoločnosť Bystrická dopravná spoločnosť a.s., ČSA 23, Banská Bystrica.
-- návrh na vydanie rozhodnutia o privatizácii časti príspevkovej organizácie ŠDVÚ, Štátny drevársky výskumný ústav, Bratislava -- časť Slovenský drevársky výskumný ústav, Bratislava a rozhodla o predaji organizácie v prospech spoločnosti Výskumný ústav papiera a celulózy a.s., Lamačská 3, Bratislava.
-- návrh Koncepcie tvorby regionálnej dopravnej politiky na úrovni krajov so zvýraznením podpory rozvoja integrovaných dopravných systémov.
Vláda SR s pripomienkou schválila
-- návrh nariadenia vlády o výške pracovnej odmeny a o podmienkach jej poskytovania obvineným a odsúdeným, výške peňažnej odmeny za výkon iných prospešných prác a o podmienkach jej poskytovania odsúdeným.
-- Správu o projektoch predkladaných Európskej komisii - Národný program Phare 2002 a schválila zoznam projektov predkladaných Európskej komisii - Národný program Phare 2002.
-- Koncepciu trvalo udržateľného využívania zdrojov horninového prostredia.
Vláda SR prerušila rokovanie
-- o návrhu na vydanie rozhodnutia o privatizácii priamym predajom akcií obchodnej spoločnosti Slovenská autobusová doprava Trenčín, akciová spoločnosť so sídlom v Trenčíne.
Vláda SR s pripomienkami vzala na vedomie
-- Správu o stave a rozvoji malého a stredného podnikania a jeho podpore v Slovenskej republike v roku 2001.
-- Správu o plnení Nového projektu výstavby diaľnic a rýchlostných ciest.
Vláda SR vzala na vedomie
-- Analýzu tvorby a použitia správnych fondov zdravotných poisťovní, Sociálnej poisťovne a Národného úradu práce.
-- vyhodnotenie plnenia úloh Akčného plánu pre implementáciu Národnej stratégie ochrany biodiverzity na Slovensku za roky 2000 a 2001.
(Pokračovanie v pondelok 26. augusta)

menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
19. apríl 2024 07:52