StoryEditor

Elektronická archivácia dokumentov

10.07.2002, 00:00

Spoločnosť BSP začala na slovenskom trhu distribuovať revolučný softvér na elektronickú archiváciu dokumentov pod názvom ELO. Tento softvér vyvinuli špecialisti na prácu v kancelárii, takže spĺňa najnáročnejšie požiadavky na archiváciu.
Aj keď pri práci čoraz viac používame počítač, existuje ešte stále množstvo informácií, dokumentov a účtovných dokladov prístupných iba v papierovej podobe. Elektronické archivovanie dát a dokumentov sa preto stáva súčasťou vybavenia mnohých spoločností, ktoré takto zjednodušujú svoj spôsob práce a znižujú náklady. "Digitálna archivácia zjednocuje spôsob archivácie dokumentov, likviduje duplicitnú archiváciu informácií, odstraňuje nutnosť kopírovania dokumentov, zjednodušuje komunikáciu medzi pracoviskami a pobočkami ako aj pracovné procesy vo firme," povedala o tomto systéme Monika Melišová zo spoločnosti BSP Softwaredistribution.
Elektronické archivovanie dát má široké využitie -- možno ho aplikovať ako v domácnostiach, tak aj v malých, stredných i veľkých podnikoch, rovnako aj v samosprávach miest a obcí. Príkladom spracovania je ELOprofessional -- balík produktov pre stredné a veľké firmy s veľkým počtom dokumentov. Klienti pracujú spolu s ELOprofessional serverom, ktorý využíva medzinárodne štandardizovanú SQL-databázu (MS-SQL). Použitie SQL, ako celosvetového štandardu, zaručuje správu dát v potenciálne nových systémoch aj v ďalších rokoch. ELO professional umožňuje optimálnu správu všetkých existujúcich dokumentov (faxových, skenovaných, e-mailových a ostatných firemných dokumentov) prostredníctvom výkonnej 32 Bit technológie a všeobecnej Klient/Server architektúre.

menuLevel = 2, menuRoute = style/tech, menuAlias = tech, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
20. apríl 2024 17:04