StoryEditor

Ohlasy médií

26.09.2003, 00:00
Autor:
SITASITA
Ohlasy španielskej a holandskej tlače na výsledky zápasov 1. kola Pohára UEFA.
Púchov - Barcelona 1:1 (0:0)
Góly: 90.+ Jambor - 49. Kluivert.
As (Šp.): Debut Barcy v európskej súťaži druhej kategórie nemohol dopadnúť horšie. Výbuch púchovskej radosti v závere dal favoritovi poriadnu facku. Barcelona zanechala rozpačitý dojem a mnoho otázok. Ako chce tím Franka Rijkaarda hrať proti mužstvám najvyššieho rangu?
El Mundo Deporte (Šp.): Pochmúrna remíza Barcelony proti Púchovu. Katalánci dostali na Slovensku ľadovú sprchu. Skromný domáci tím síce zaostával v technickej vyspelosti, ale obetavosťou a bojovnosťou získal prevahu.
ABC (Šp.): Smiešna Barca si proti Matadoru spravila poriadnu hanbu. Rijkaard bude mať veľa práce, pokiaľ nechce vypadnúť hneď v prvom kole.
El Periódico (Šp.): Hanebná remíza po patetickom predstavení. Je jasné, že slovenské mužstvo patrí medzi treťotriedne európske tímy, remízu si však zaslúžilo. Rijkaard chce spraviť revolúciu, zatiaľ to vyzerá iba na nevinnú vzburu.
Utrecht - Žilina 2:0 (1:0)
Góly: 44. Van de Haar, 86. Tanghe.
De Telegraaf: Bez chýbajúceho dvanásteho muža dosiahol FC Utrecht s veľkou námahou sľubný náskok. Žiline sa nedarí v domácej súťaži a do Utrechtu pricestovala bez dvoch najlepších hráčov. Napriek tomu boli hostia počas väčšiny stretnutia iniciatívnejší a vypracovali si lepšie príležitosti.
De Volkskrant: Z minima vyťažili maximum. Bez dvanásteho spoluhráča sa jedenástim futbalistom FC Utrecht na trávniku vydaril vstup do pohárovej Európy.
Dagblad De Limburger: Nepodarené sci-fi v Utrechte. Prázdne tribúny štadióna Galgenwaard vytvorili bizarnú kulisu pre futbalové predstavenie. Uspokojiť tak mohol iba výsledok. Dve šance, dva góly.
menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
24. apríl 2024 12:56