StoryEditor

Krátko zo športu

31.01.2002, 23:00

CYKLISTIKA. Americký profesionálny cyklista Lance Armstrong vyhlásil, že chce prekonať rekord bývalého španielskeho jazdca Miguela Induraina, ktorý päťkrát za sebou triumfoval na Tour de France. (TASR)
FUTBAL. Slovenský futbalista Miroslav Barčík, ktorý od leta 2001 pôsobil v tureckom prvoligovom klube Göztepe Izmir, podpísal včera 1,5-ročný kontrakt bez opcie s mužstvom lídra Mars superligy MŠK Žilina. (SITA)
Vedenie momentálne druhého mužstva maďarského prvoligového tímu Zalahús ZTE Zalaegerszeg angažovalo do svojho kádra bývalého hráča 1. FC Košice Radoslava Kráľa. (SITA)
HOKEJ. Po tom, čo včera predpoludním podpísal Slovan zmluvu s hokejovým obrancom Daliborom Kusovským, dotiahlo vedenie tímu do úspešného konca aj prestup útočníka Liptovského Mikuláša Juraja Halaja. (TASR)
TENIS. Karol Beck sa prebojoval už do štvrťfinále dvojhry na challengerovom turnaji v americkom Dallase (dotácia 50 000 USD). Úspešný kvalifikant si v osemfinále hlavnej súťaže poradil s Rumunom Gabrielom Trifuom vo dvoch setoch 6:4, 6:2. (SITA)

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
16. apríl 2024 07:14