02.06.2003, 00:00

ATLETIKA. Slovenský reprezentant Peter Tichý zo Slávie UK Bratislava sa stal časom 1:29:54 víťazom 34. ročníka medzinárodných chodeckých pretekov Záhorácka dvadsiatka, pred obhajcom minuloročného prvenstva Jiřím Malysom (+2 s) a Jiřím Mašitom (+2:09 min) z Českej republiky. (TASR)
CYKLISTIKA. Cyklista Dukly Trenčín Matej Jurčo sa stal celkovým víťazom trojetapových pretekov Lidice 2003 v Čechách. Jeden z najväčších talentov slovenskej cyklistiky triumfoval s náskokom dvoch sekúnd pred Čechmi Václavom Ježekom, o ďalšie štyri sekundy zaostal Stanislav Hejduk. (SITA)
HÁDZANÁ. V odvetnom stretnutí II. fázy kvalifikácie MS žien zdolala reprezentácia Srbska a Čiernej Hory výber Slovenska na domácej palubovke 36:22 (17:11). Keďže pred týždňom zvíťazili zverenky trénera Vojtěcha Mareša iba päťgólovým rozdielom 33:28, na svetový šampionát postupuje Srbsko a Čierna Hora. (TASR)
MOTORIZMUS. Slovenský reprezentant Andrej Studenič dosiahol včera historický úspech, keď pri svojom iba štvrtom štarte na najprestížnejších pretekoch cestných automobilov na svete Porsche Supercup 2003, ktoré sa konali pred Veľkou cenou Monaka F1, na vozidle Porsche 911 GT 3 obsadil 4. miesto. (TASR)
VOLEJBAL. V predposlednom zápase kvalifikácie o postup na majstrovstvá Európy podľahli v Bardejove slovenské reprezentantky Nemecku 0:3. Slovenky majú ešte poslednú možnosť bojovať o postup v stredu 4. júna v Poľsku proti domácej reprezentácii. (TASR)
STOLNÝ TENIS. Záverečným 18. kolom dokončili včera prvú ligu mužov a žien. Do interligy postupujú muži Mostexu Rača, Mareka Malacky A a HCH Čadca a ženy Topvaru Topoľčany, ŠKST Topoľčany a ŠKST Nitra A. (TASR)

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
23. apríl 2024 21:01