24.05.2017, 22:29

V ponuke majú iba štyri burgre. A v Bratislave sa im darí tak, že im je vlastná reštaurácia primalá

Pozrite si nový diel relácie HNtelevízie Success story Young.

Celé sa to začalo, keď informatík Michal Ščevlík objavoval reštaurácie v Bratislave. Zistil, že veci by sa dali robiť aj lepšie ako v reštauráciách, do ktorých chodil a tak si založil vlastnú.

To je v skratke príbeh Roxor BRGR & Beer v bratislavskom Starom meste. "Naša ponuka je veľmi jednoduchá," popisuje Ščevlík. A aj napriek tomu sa po dvoch rokoch dostal do fázy, kedy je súčasná prevádzka už primalá a musí sa presťahovať do väčších priestorov.

Pozrite si príbeh Roxor BRGR & Beer v novej časti Success Story Young na HNtelevízii.

Cookies

Na našich stránkach používame cookies. Slúžia na zlepšenie našej práce a vášho zážitku z čítania HNonline.sk. Bližšie informácie nájdete v Pravidlách používania cookies. Spracovanie a správu cookies nastavíte priamo vo Vašom prehliadači.