"Začiatky boli naozaj veľmi ťažké, a to nielen preto, že v gastre to je naozaj náročné," popisuje svoj biznis Katarína Castrovilli, majiteľka bistra La Cocotte v centre Bratislavy.
V podnikaní ju poháňala láska k jedlu. A to nie je všetko. V jej podniku si môžete kúpiť všetko, čo vidíte.
"Začínali sme s francúzskym konceptom," popisuje. Od toho sa odvíja aj názov La Cocotte, ktorý môže pre našinca znieť trochu exoticky. Vo francúzštine ale znamená toto slovo hrniec.
Dôležitá je pre bistro kvalita jedla, ktorú nie sú ochotní obetovať na úkor vyššieho počtu obslúžených zákazníkov. "Naša kapacita je 70 obedov a nesnažíme sa to nafukovať."
"Nemyslím si, že na gastronómii na Slovensku, keď ju robíte naozaj poctivo, zarobíte," hovorí o situácii u nás.