Cieľom tohto projektu bolo ľuďom dať zdravú stravu a byť čo najšetrnejší k našej planéte, tvrdí v Success story na HNtelevízii o reštaurácii Veggie v centre Bratislavy konateľ Miroslav Maglen.
K zakladateľovi reštaurácie sa pridal po tom, keď skončil ako terapeut v drogovom centre.
„Máme zamestnancov takých, čo ich to baví a je to ich životný štýl. Nie je to tak, že by naši kuchári mali odpor k vegetariánskym jedlám," dodáva Maglen, ktorý sám bol 15 rokov vegetariánom.
V centre Bratislavy sa u neho najete už od troch eur. Maglen aj prezradil ciele na ďalšie obdobie. "Máme v pláne rozbiehať donášku jedla."
01 - Modified: 2019-10-17 12:14:12 - Feat.: - Title: Kolega ho vytlačil z firmy, tak sa pustil do včelárstva. Teraz vyhráva veľké súťaže
02 - Modified: 2019-09-18 15:07:34 - Feat.: - Title: Pri otvorení sa báli, že to bude hanba. Ľudí postupne presvedčili, že nakupovať bez obalu sa oplatí
03 - Modified: 2018-10-31 16:31:20 - Feat.: - Title: Slováci založili malé bistro v centre Bratislavy. A presvedčili Mexičanov, že vedia robiť ich jedlá
04 - Modified: 2018-10-31 16:16:23 - Feat.: - Title: Slováci založili malé bistro v centre Bratislavy. A presvedčili Mexičanov, že vedia robiť ich jedlá
05 - Modified: 2018-04-05 09:55:52 - Feat.: - Title: Začínali v pivnici a boli radi, že neskrachovali. Teraz vidia Slováci svoj úspech po celom svete