StoryEditor

Chutné cestoviny, šťavnaté mäso aj číry vývar: Tieto triky vám zaručia jedlo ako od šéfkuchára

15.10.2021, 14:30
Autor:
ipip
Niekedy stačí štipka cukru, pri iných jedlách zas dostatok času či správna panvica.

Varenie je pre niekoho umenie a radosť, pre iného nutnosť a pre tých ostatných utrpenie. Nie však keď viete, ako na to. Portál Reader´s Digest priniesol jednoduché triky, ktoré zvyčajne učia na kulinárskych školách a kurzoch a zaručia výsledok, pre ktorý si chodíme do dobrých reštaurácií.

V galérii si pozrite prehľad rád, ktoré vám pomôžu pri varení docieliť, aby jedlo chutilo tak, ako má aj bez špeciálnych príchutí či moderných pomôcok:

01 - Modified: 2021-01-29 16:32:56 - Feat.: 0 - Title: Vyklepávate rezne a vyprážate ich na oleji? Robíte zásadnú chybu, odkazuje odborník 02 - Modified: 2019-10-25 11:41:33 - Feat.: 0 - Title: Cedíte cestoviny cez sitko? Robíte jednu zo zásadných chýb pri varení, odkazuje šéfkuchárka
01 - Modified: 2024-05-18 15:00:00 - Feat.: - Title: Ste smutné, nahnevané či v strese? Prezradíme vám, ako si zlepšíte náladu za pár minút 02 - Modified: 2024-05-17 09:00:00 - Feat.: - Title: Africká pochúťka, ktorú by ochutnal len málokto. Burger z komárov je hitom internetu 03 - Modified: 2024-05-13 10:22:47 - Feat.: - Title: Pätica tipov, ako sa jednoducho dopracovať k vysnívanej postave 04 - Modified: 2024-05-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Majiteľ Viech Vojtěch Záhorský: Baví ma tvoriť priestory na výmenu názorov 05 - Modified: 2024-05-08 13:06:49 - Feat.: - Title: Tatarov odkaz fanúšikom: Hokej hráme hlavne pre nich. Verím, že na MS sa im odvďačíme dobrým výsledkom
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. máj 2024 17:22