StoryEditor

Drahé jedlo je dobré a lacné zlé? To je hlúposť, odkazuje známy šéfkuchár Korbelič

10.06.2017, 00:00
„Človek musí mať dobrý pocit hneď, ako vstúpi do reštaurácie,“ hovorí známy slovenský šéfkuchár.

Martin Korbelič pre HNtelevíziu prezradil, v čom spočíva kľúč ku kvalite gastronómie a či sa to vôbec dá aj za 3 a pol eura za kompletné menu. Spomenul aj svoje plány, do ktorých sa chce pustiť po súčasnom oddychu.

O porovnaní Slovenska s Českom aj zahraničnou konkurenciou sa viac dozviete v rozhovore HNtelevízie.

01 - Modified: 2024-04-13 06:05:15 - Feat.: - Title: Lákavé vône a chute Dubaja 02 - Modified: 2024-03-18 09:00:43 - Feat.: - Title: Bageta či bolonské špagety. Zoznám sa s ostro stráženými potravinami, kvôli ktorým sú niektoré krajiny ochotné sa súdiť 03 - Modified: 2024-03-06 14:34:45 - Feat.: - Title: Pripomína rybí trh pri mori, nájdete ho však v centre Bratislavy. Chernomorka láka čerstvosťou a konceptom 04 - Modified: 2024-03-05 15:00:00 - Feat.: - Title: Ikona medzivojnovej architektúry v službách gastronómie: Spoznajte piešťanskú perlu slávnych víl Slovenska 05 - Modified: 2023-11-29 11:33:09 - Feat.: - Title: Gordon Ramsay má radu, ktorú ocení každý. Toto jedlo by si si v žiadnej reštaurácii nikdy nemal objednávať
menuLevel = 1, menuRoute = naslovnica, menuAlias = naslovnica, menuRouteLevel0 = naslovnica, homepage = true
23. apríl 2024 14:02