10.06.2017, 00:00

Drahé jedlo je dobré a lacné zlé? To je hlúposť, odkazuje známy šéfkuchár Korbelič

„Človek musí mať dobrý pocit hneď, ako vstúpi do reštaurácie,“ hovorí známy slovenský šéfkuchár.

Martin Korbelič pre HNtelevíziu prezradil, v čom spočíva kľúč ku kvalite gastronómie a či sa to vôbec dá aj za 3 a pol eura za kompletné menu. Spomenul aj svoje plány, do ktorých sa chce pustiť po súčasnom oddychu.

O porovnaní Slovenska s Českom aj zahraničnou konkurenciou sa viac dozviete v rozhovore HNtelevízie.

Cookies

Na našich stránkach používame cookies. Slúžia na zlepšenie našej práce a vášho zážitku z čítania HNonline.sk. Bližšie informácie nájdete v Pravidlách používania cookies. Spracovanie a správu cookies nastavíte priamo vo Vašom prehliadači.