StoryEditor

Aj za päť eur sa dá uvariť kvalitné jedlo, tvrdí šéfkuchár jednej z najlepších reštaurácií u nás

25.04.2017, 18:16

Pôsobí v jednej z najlepších reštaurácií na Slovensku. O tak, o ktorej sa dá povedať, že ovplyvnila celú gastronómiu u nás.

Akým smerom sa uberá trh na Slovensku? Začali už Slováci vyžadovať dobré jedlá? O tom sa rozprávala šéfredaktorka HN Marcela Šimková s so šéfkuchárom Michalom Konrádom z reštaurácie Fou Zoo.

01 - Modified: 2018-03-27 06:59:42 - Feat.: - Title: Strata pre Slovensko. Brankár Konrád pre zranenie kolena nepôjde na šampionát 02 - Modified: 2018-02-22 16:43:41 - Feat.: - Title: Pri príprave prvého jedla skoro podpálil byt, dnes patrí k slovenskej špičke 03 - Modified: 2018-02-24 08:40:51 - Feat.: - Title: Známy šéfkuchár Michal Konrád prezradil svoje tajomstvo. Bez tejto ingrediencie nedokáže variť 04 - Modified: 2018-02-22 16:28:56 - Feat.: - Title: Pri príprave prvého jedla skoro podpálil byt, teraz je medzi slovenskou špičkou 05 - Modified: 2016-05-10 07:59:42 - Feat.: - Title: Marko Daňo proti Nemecku nenastúpi. Nahradí ho Cehlárik
menuLevel = 3, menuRoute = tv/stare-sekcie/styl, menuAlias = styl, menuRouteLevel0 = tv, homepage = false
20. apríl 2024 09:53