StoryEditor

Slováci sú za hranicami tí najpracovitejší. Doma sa im ale nechce, tvrdí šéfkuchár Žídek

11.01.2017, 18:02
Známy šéfkuchár Jaroslav Žídek nám povedal o svojej prestávke z vysokého gastrobiznisu a o úrovni slovenských top reštaurácií ako aj bežného stravovania.

01 - Modified: 2022-05-12 07:13:28 - Feat.: - Title: Varovanie pre mužov, ktorí pijú espresso. Nová štúdia priniesla znepokojivé výsledky 02 - Modified: 2022-04-29 17:23:11 - Feat.: - Title: Niektorí si siahli na dno. Po pandémii bojujeme o zamestnancov aj návštevníkov, hovorí šéf hoteliérov 03 - Modified: 2021-10-03 20:36:36 - Feat.: - Title: Viac ako polovica gastropodnikov by nemusela prežiť ďalšiu vlnu pandémie. Na ťahu je štát 04 - Modified: 2020-12-08 14:28:41 - Feat.: - Title: Stojí za vzburou reštaurácií. Vydržať chceme do lockdownu, tvrdí Heredoš 05 - Modified: 2020-12-08 12:46:22 - Feat.: - Title: Vzbura proti premiérovi. Stovky prevádzok od zajtra otvárajú
menuLevel = 3, menuRoute = tv/stare-sekcie/styl, menuAlias = styl, menuRouteLevel0 = tv, homepage = false
19. apríl 2024 09:33