StoryEditorV bratislavskej školskej jedálni varí bez cukru: Je to jed a deťom nechýba
Šéfkuchár Marián Maszay vymenil post šéfkuchára v reštaurácii za školskú jedáleň.
Marián Maszay vymenil post v šéfkuchára v reštaurácii za miesto v školskej jedálni. A spustil tu malú revolúciu. Deťom varí zdravé jedlá, v ktorý vôbec nepoužíva cukor.
"Je to jed, to všetci vieme," hovorí na vysvetlenie. Okrem toho obmedzuje aj pridávanie soli a korenia.
Pozrite si rozhovor o tom, aké to je, keď deťom v škole ponúkajú zdravé obedy.
01 - Modified: 2024-04-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Opuchy, zhoršené dýchanie, tráviace ťažkosti, migrény, vyčerpanosť: Kedy nám jedlo robí zo života peklo?
02 - Modified: 2024-04-13 06:00:00 - Feat.: - Title: Dobrá správa pre hubárov: Rastú smrčky aj májovky, prvé sa práve objavili na Slovensku, hovorí mykologička
03 - Modified: 2024-04-03 07:41:46 - Feat.: - Title: Výzvy a cesty k úspechu
04 - Modified: 2024-04-02 14:12:00 - Feat.: - Title: Vzniká nová gastrozóna Bratislavy? Do novej top štvrte sa sťahujú známe reštaurácie
05 - Modified: 2024-03-29 23:00:00 - Feat.: - Title: Útrapy veľkonočného baránka: Prečo ho vlastne pečieme?