StoryEditor

V bratislavskej školskej jedálni varí bez cukru: Je to jed a deťom nechýba

20.10.2016, 14:12
Šéfkuchár Marián Maszay vymenil post šéfkuchára v reštaurácii za školskú jedáleň.

Marián Maszay vymenil post v šéfkuchára v reštaurácii za miesto v školskej jedálni. A spustil tu malú revolúciu. Deťom varí zdravé jedlá, v ktorý vôbec nepoužíva cukor. 

"Je to jed, to všetci vieme," hovorí na vysvetlenie. Okrem toho obmedzuje aj pridávanie soli a korenia. 

Pozrite si rozhovor o tom, aké to je, keď deťom v škole ponúkajú zdravé obedy.

01 - Modified: 2024-04-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Opuchy, zhoršené dýchanie, tráviace ťažkosti, migrény, vyčerpanosť: Kedy nám jedlo robí zo života peklo? 02 - Modified: 2024-04-13 06:00:00 - Feat.: - Title: Dobrá správa pre hubárov: Rastú smrčky aj májovky, prvé sa práve objavili na Slovensku, hovorí mykologička 03 - Modified: 2024-04-03 07:41:46 - Feat.: - Title: Výzvy a cesty k úspechu 04 - Modified: 2024-04-02 14:12:00 - Feat.: - Title: Vzniká nová gastrozóna Bratislavy? Do novej top štvrte sa sťahujú známe reštaurácie 05 - Modified: 2024-03-29 23:00:00 - Feat.: - Title: Útrapy veľkonočného baránka: Prečo ho vlastne pečieme?
menuLevel = 3, menuRoute = tv/stare-sekcie/styl, menuAlias = styl, menuRouteLevel0 = tv, homepage = false
19. apríl 2024 12:21