StoryEditor

Krátko zo športu

03.12.2002, 23:00

FUTBAL. Hráčov Sparty Praha povedie v jarnej časti najvyššej českej súťaže Jiří Kotrba, ktorý vo funkcii trénera vystrieda Jozefa Jarabinského. Súčasného kormidelníka Sigmy Olomouc oslovil včera s ponukou prezident Sparty Vlastimil Košťál a Kotrba vyjadril svoj súhlas. (SITA) u Najlepší slovenský futbalový tréner storočia Jozef Vengloš ukončí na záver roka svoje ročné pôsobenie v klube JEF United Ičihara. Šesťdesiatšesťročný rodák z Ružomberka sa so svojimi zverencami rozlúči v Japonskom pohári (finále 1. januára 2003). (TASR)
TENIS. Daniela Hantuchová sa predstaví v zápase Európa -- USA na prestížnom exhibičnom turnaji Collins Cup v írskom Dubline (5. -- 7. 12). Najlepšia tenistka SR v roku 2002 by sa mala v piatok predstaviť vo štvorhre spoločne s Juhoslovankou Dokičovou proti sestrám Willamsovým, o deň neskôr sa vo dvojhre stretne s Capriatiovou. Súčasťou benefičnej akcie v rámci projektu na pomoc obetiam černobyľskej tragédie bude aj módna prehliadka vybraných tenistiek. (SITA)
VODNÝ SLALOM. Medzinárodná kanoistická federácia (ICF) zverejnila koncoročné svetové rebríčky vodných slalomárov v jednotlivých kategóriách. Postavenie slovenských slalomárov potvrdzuje, že patria k absolútnej svetovej špičke. V C1 je na čele aktuálny majster sveta Michal Martikán, v C2 zasa kraľujú súrodenci Peter a Pavol Hochschornerovci. (SITA)

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
01. máj 2024 21:29