StoryEditor

Bašternák má fanpage na Facebooku: Plaťte riadne a načas, servis Bugatti je až vo Viedni

13.06.2016, 15:45
Autor:
chocho

Papier znesie všetko, túto ošúchanú frázu pozná každý. Žijeme však v digitálnom veku a preto ju musíme modifikovať: internet znesie všetko. A najmä veľa sarkazmu a irónie. To sa ukazuje aj pri aktuálnej kauze ministra vnútra Roberta Kaliňáka, ktorá má potenciál stať sa najväčšou kauzou v slovenských dejinách. Na Facebooku totiž vznikla stránka Ladislav Bašternák official.

"Pretekár, sponzor Smeru, záchranca Slovenska. Olajkuj ma, inak budeš mať problém," stojí v popise stránky. 

V albume "Moji naj kamoši" sa nachádzajú fotky šiestich slovenských politikov: Béla Bugár, Robert Kaliňák, František Šebej, Lucia Žitňanská, Radoslav Procházka a Robert Fico.

Okrem toho je človek za touto stránkou aktívny aj na facebookových stránkach opozičných strán, ktoré sa zasadzujú za Kaliňákov koniec. "O tri dni tento humbuk skončí, uvidíte. Robíme to už roky a zatiaľ nám to vždy prešlo," napísal na stránke OĽaNO.

Facebook

"Ďakujem všetkým sponzorom. Ak budete poslúchať a platiť dane, možno vás niekedy zveziem," napísal tentokrát na stránke SaS. V ďalšom komentári na stránke liberálov prosí ľudí, aby platili dane, pretože servis Bugatti je až vo Viedni a nie je to lacný špás.

Facebook

Facebook

Dokonca sa Ladislav Bašternák official cíti milovaný. Tento stav deklaroval pri zdieľanom článku od Trendu s titulkom "Minister peniaze od firiem Bašternáka popiera, posledné mal dostať pred mesiacom". Vďačnosť vyjadril pri zdieľaní článku od Sme s titulkom "Most: dokumenty obvinenia opozície nepotvrdzujú".

Vyčerpane sa cíti pri videu s názvom "Policajný šéf volal hliadke, ktorá chcela pokutovať Bašternáka: Nechajte ho tak, je to náš človek". "Moji kamoši ma vždy ochránia," okomentoval to.

O čo ide v kauze:

Polícia zadržala študenta Filipa Rybaniča, ktorý je asistentom poslanca SaS Jozefa Rajtára. Ten je podozrivý z toho, že nelegálne prezeral účty ministra vnútra Roberta Kaliňáka. Na základe toho existuje podozrenie, že Kaliňák dostával platby od firmy, v ktorej minulosti pôsobil kontroverzný podnikateľ Ladislav Bašternák, ktorý čelí podozreniu z daňových podvodov a nadmerným vratkám DPH.  

Pozrite si aj stručné vysvetlenie o čo ide v kauze Bašternák:

01 - Modified: 2024-04-13 10:47:44 - Feat.: - Title: Slovenskí branci zrejme prišli o facebookovú stránku. Fotky z lesov v maskáčoch vystriedali videá s ľahkou ázijskou erotikou 02 - Modified: 2024-04-12 11:56:53 - Feat.: - Title: Krajský súd v Bratislave odobril obnovu konania v prípade prepadnutia majetku Bašternáka 03 - Modified: 2024-04-11 07:48:54 - Feat.: - Title: Otvorili súdny proces s Ladislavom Bašternákom v kauze Bonaparte. Na tretí pokus 04 - Modified: 2024-04-05 11:00:00 - Feat.: - Title: Žena zverejnila na Facebooku negatívnu recenziu na paradajkový pretlak. Hrozí jej za to sedem rokov väzenia 05 - Modified: 2024-03-21 23:00:00 - Feat.: - Title: Je moratórium len fiktívne? Sú miesta, kde nemá moc
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
17. máj 2024 21:36