Success story Young Chceli vyskúšať niečo nové, tak do Bratislavy priniesli zdravé jedlo. Zakladateľ prezradil, kedy prišiel zlom
Success story Young Do Bratislavy priniesli kúsok Talianska. V reštaurácii je plno, aj keď nemajú ideálnu polohu
Success story Young Do Bratislavy priniesli skutočnú exotiku, vypredané mali už v prvý deň pred obedom
Success story Young V Bratislave prišli s jedinečným konceptom a ukázali, že aj príloha môže byť hlavným jedlom
Success story Young Na začiatku robila od rána do noci. Na tortách a koláčoch sa dá dobre zarobiť, prezradila
Success story Young Sú prví na Slovensku a patria medzi najlepších na svete. Nápad si priniesli z metropol ako New York či Londýn
Success story Young Našli dieru na trhu a ponúkajú tradičnú slovenskú špecialitu. Hneď na začiatku mali vypredané
Success story Young Burgre začali robiť v máji. Reštauráciu zaplnili tak, že ľudí nestíhali obsluhovať