ČSOB Banka
StoryEditor

Čas sú peniaze. Podnikatelia teraz môžu jednoducho získať oboje

10.05.2022, 00:00

Efektívnosť v podnikaní sa dá prejaviť rôznymi spôsobmi. Vedeli ste, že bez návštevy banky sa už dá zriadiť aj podnikateľský úver?

Medzi spoločné vlastnosti úspešných a šikovných podnikateľov patrí napríklad aj to, že sa pri svojom biznise snažia o čo najväčšiu efektivitu. Zbytočne komplikované procesy, od interných personálnych záležitostí až po návštevu úradov, sú mnohokrát časovo náročné, preto je ich zjednodušenie viac než vítané. Čas strávený čakaním v banke či na úradoch možno využívať aj omnoho efektívnejšie, a to priamo rozvíjaním svojho podnikania.

Nečakajte a vyklikajte si podnikateľský úver.

Vďaka digitalizácii dnes už množstvo záležitostí vybavíte  komfortne online - priamo od stola či z mobilu. Pokiaľ ide o bankové služby, ľudia si už zvykli na využívanie internet bankingu a bezkontaktných platieb, ktoré nahradili realizáciu bankových prevodov v pobočke banky či výber peňazí z bankomatu. Pri zriaďovaní nových produktov, ako je napríklad otvorenie účtu alebo žiadosť o úver, však klienti banky stále volia návštevu pobočky.

Podnikateľský úver doslova na pár klikov

Ani v tomto prípade to však nemusí byť nevyhnutné. ČSOB svojim klientom umožňuje požiadať o podnikateľský úver online, priamo z pohodlia vlastnej kancelárie. „Služby pre svojich klientov sa usilujeme neustále zlepšovať a ponúkať im možnosti, ako si podnikanie zjednodušiť. Keďže s podnikateľmi spolupracujeme dlhodobo, sledujeme ich záujem o vybavovanie záležitostí online. Podanie žiadosti a načerpanie podnikateľského úveru aj bez návštevy pobočky je teda pre zaneprázdnených podnikateľov užitočným riešením,“ hovorí Dáša Polláková z ČSOB.

Svoj záujem môže podnikateľ vyjadriť vyplnením formulára priamo na internetovej stránke ČSOB v časti Podnikatelia a firmy, kde si môžu zvoliť formu úveru podľa svojich možností. Následne ich bude kontaktovať úverový špecialista, ktorý po úvodnej konzultácii zašle na podpis všetky potrebné dokumenty. Na ich podpis stačí použiť tzv. Kvalifikovaný elektronický podpis (KEP), ktorý podnikatelia už štandardne používajú na komunikáciu so štátnou správou a potom už len čakať na výsledok schvaľovacieho procesu. Ten sa klienti dozvedia telefonicky alebo online e-mailom či cez video call . Celý proces je veľmi jednoduchý a prehľadný, takže ho zvládnu všetci, aj tí, ktorí doteraz preferovali fyzickú návštevu pobočky.

Online môžu podnikatelia aj ušetriť

Známe príslovie hovorí, že čas sú peniaze – a v prípade zriadenia podnikateľského úveru online môžu zákazníci ušetriť oboje. ČSOB chce totiž podporiť zaneprázdnených podnikateľov, ktorým teraz prináša zľavu 50 % z poplatku za spracovanie úveru práve v prípade, že sa rozhodnú o úver požiadať online. „Veríme, že úspešní podnikatelia by mali mať v sebe určitú úroveň inovatívnosti, prehľad o dostupných možnostiach na trhu a záujem o nové technológie. V tomto duchu pre nich pripravujeme aj naše produkty určené priamo podnikateľom, ktorých chceme podporiť, aby sa nebáli skúšať aj nové možnosti, ktoré môžu v konečnom dôsledku posunúť ich biznis vpred,“ vysvetľuje Dáša Polláková z ČSOB.

 

Viac informácií na www.csob.sk.

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
21. máj 2024 06:53