StoryEditor

"Rád by som ho udrel." Robert De Niro spustil spŕšku urážok na Trumpa, jeho video obletelo internet

09.10.2016, 11:51
Autor:
chocho
Pes, prasa, idiot. Slávny herec a režisér ostro vystúpil proti republikánskemu kandidátovi na amerického prezidenta.

„Myslím si, že je nehanebne stupídny,“ tvrdí o republikánskom kandidátovi na prezidenta Spojených štátov Donaldovi Trumpovi slávny americký herec a režisér Robert De Niro.

De Niro urážkami nešetril

Povedal to vo videu, ktoré včera obletelo internet. De Niro sa tak pripojil k celebritám, ktoré sa postavili proti kontroverznému miliardárovi a kandidátovi republikánov.

Slávny herec a režisér ďalej Trumpa označil za psa či prasa a dodal, že republikánsky kandidát nevie o čom hovorí. Zopakoval aj obvinenie, že miliardár neplatil dane. 

Urážkami De Niro skutočne nešetril. Podľa neho je Trump idiot a národná katastrofa.

„Hovorí, že chce udrieť ľudí do tváre. Dobre, ja by som rád udrel do tváre jeho.“ 

Na záver De Niro vyhlásil, že sa zaujíma o smerovanie USA a veľmi sa obáva, že s Trumpom by toto smerovanie bolo zlé.

Žartíky zo šatne

Toto video prišlo vo chvíli, keď Trump čelí ďalšiemu zo série škandálov.

Americké médiá totiž v piatok obletelo video, na ktorom republikánsky kandidát na prezidenta Donald Trump trúsi chlipné poznámky o ženských intímnych partiách, chváliac sa svojím majstrovstvom pri zvádzaní žien. 

​Video natočené pred jedenástimi rokmi zverejnil denník Washington Post na svojej internetovej stránke. Zachytáva Trumpa v rozhovore s rozhlasovým a televíznym moderátorom Billym Bushom počas cesty špeciálnym autobusom s logom jeho televíznej šou.

Vo videu ukazujúcom príjazd autobusu pred televízne štúdiá najprv vedú Trump s Bushom pikantný rozhovor vo vozidle a po vystúpení sa zvítajú s herečkou Arianne Zuckerovou. 

V písomnej reakcii na zverejnené video Trump vyhlásil, že sú to iba o "žartíky zo šatne" a navyše spred mnohých rokov.

"Bill Clinton mi na golfe rozprával oveľa horšie veci. Toto sa na to vôbec nechytá," vyhlásil Trump. "Ospravedlňujem sa však, ak sa to niekoho dotklo," dodal.

Trumpova demokratická súperka Hillary Clintonová ho v reakcii na Twitteri nešetrila: "Toto je hrozné. Nesmieme dovoliť, aby sa takýto človek stal prezidentom." 

01 - Modified: 2024-04-18 21:46:07 - Feat.: - Title: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre Spojené štáty, uviedol Trump. Cez víkend má prebehnúť dôležité hlasovanie 02 - Modified: 2024-04-18 14:50:03 - Feat.: - Title: Kyjev musí rýchlo konať. Dochádzajú mu vojaci, zbrane i munícia, tvrdí pre HN český expert na Ukrajinu Mlejnek 03 - Modified: 2024-04-18 05:47:32 - Feat.: - Title: Dva a pol hodinová večera v Trump Tower. Duda s Trumpom diskutovali o Ukrajine, Blízkom východe aj NATO 04 - Modified: 2024-04-18 14:30:51 - Feat.: - Title: Kyjev musí rýchlo konať. Dochádzajú mu vojaci, zbrane i munícia, tvrdí pre HN český expert na Ukrajinu Mlejnek 05 - Modified: 2024-04-16 21:55:15 - Feat.: - Title: Proces s Trumpom: šesť porotcov zložilo prísahu, výber ďalších pokračuje
menuLevel = 3, menuRoute = tv/stare-sekcie/politika, menuAlias = politika, menuRouteLevel0 = tv, homepage = false
19. apríl 2024 02:45