Dres zo 100% recyklovaných materiálov pre profesionálov.
StoryEditor

V Isadore chystali unikátne dresy pre profi cyklistov. Smelý plán skolaboval, no teraz si ich môžu kúpiť všetci

30.05.2023, 14:46
Autor:
redred

Isadore pozitívne reaguje na negatívne udalosti vo svete procyklistiky.

Značka cyklistického oblečenia Isadore plánovala sponzorovať začínajúci elitný tím, ktorý mal najvyššie ambície v pro-cyklistike. Pri tejto príležitosti mal vzniknúť prvý dres zo 100 percent recyklovaných materiálov pre profesionálov. Plány naberali reálne kontúry, dokonca prebehol aj merianie jazdcov a jazdkýň, ktoré mali za tím jazdiť.

image

Dres zo 100% recyklovaných materiálov pre profesionálov.

Tieto plány sa však nenaplnili, skôr naopak..

Pozadie tejto situácie smeruje k manažmentu okolo tímu. Situáciu komentovali aj viaceré zahraničné médiá. "Tím v totálnom kolapse" napísal Cyclingnews, "Fiasko" informoval L‘Équipe, "Elitné klamstvá o tímovom projekte" pridali Cyclingnews. Celý projekt vykreslil Le Télégramme jedným slovom „Telenovela“.

Keďže Isadore mal navrhnutý jedinečný dres a vyvinuté know-how a technológiu, ktorá spĺňala náročné technické kritériá profesionálnej cyklistiky, značka sa rozhodla dres sprístupniť bežným jazdcom.

image

Dres zo 100% recyklovaných materiálov pre profesionálov.

“Juraj Pobjecký, náš Head of Strategy, raz povedal, že ak vám dá život citróny, spravte pomarančový džús. Jednoducho sme sa pokúsili túto negatívnu skúsenosť otočiť na niečo pozitívne, lebo predsa len, ak nejde o život, ide o..” dopĺňa Martin Velits, co-founder a Head of Product.

 

"Mal to byť prvý 100 percentne recyklovaný dres vytvorený pre profesionálny tím. Ale tie najlepšie plány sa niekedy kolabujú. A on nedostal šancu naplniť svoj osud. Teraz je pripravený pre vás." sa spomína v kampani Team Collapse Jersey.

image

Dres zo 100% recyklovaných materiálov pre profesionálov.

Okrem toho je táto technológia dostupná aj prostredníctvom programu Isadore Custom Program, takže kluby a partie jazdcov na akejkoľvek úrovni môžu vytvárať dresy profesionálnej úrovne s vlastným dizajnom alebo s pomocou dizajnérov spoločnosti Isadore.

 

Vizitka kampane:

Idea: Juraj Pobjecký

Design a Art Direction: Michal Hazior

Fotoprodukcia a 3D: Matúš Bence

Head of Brand: Boris Štefánik

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
17. máj 2024 10:22