StoryEditor

Namiesto sna nočná mora

13.02.2002, 23:00
Autor:
TASRTASR

Dušan Milo: Hrali sme štyria obrancovia a mali sme toho dosť. Ale aj tak, keď už ani Rakúšanov nedokážeme zdolať... Nie že by boli ľahkým súperom, dnes už vie korčuľovať a zrážať sa každý, ale zase sme nepremenili naše šance. Takto som si môj vstup do olympiády nepredstavoval.
Ján Pardavý: Odohrali sme všetci trinásti bojovný zápas, nechali sme na ľade všetko, ale, samozrejme, že sily postupne odchádzali. Snažili sme sa vo všetkých troch zápasoch, ale ani raz to nevyšlo a nezostáva nám nič iné, iba sa fanúšikom ospravedlniť. Je pravda, že proti Nemcom sme si nezaslúžili vyhrať, ale v tých ďalších dvoch sme hrali dobre, akurát sme nezvládli koncovky.
Richard Lintner: Všetci sme sem išli za splnením veľkého sna, ale počas pár dní sa to zmenilo na najhoršiu moru. Vieme, že doma vládne veľké sklamanie, ale najsmutnejší sme my, hráči. Musíme sa však poučiť z chýb a na šampionáte vo Švédsku to napraviť, lebo snaha, ktorá tu bola evidentná, nestačí. Hovorí sa o tom, že hráči z NHL boli príliš unavení, ale keby sa mala situácia zopakovať, asi by sa aj tento risk zopakoval. Sú to najlepší slovenskí hokejisti a tí môžu len pomôcť.
Richard Kapuš: Bol to ťažký zápas, veď sme hrali len na štyroch obrancov a dvaja ďalší boli na poste útočníkov. Vedeli sme, do čoho ideme, ale išli sme do toho s tým, že konečne vyhráme. Nechali sme na ľade všetko, ale naším trápením boli nevyužité šance.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
25. apríl 2024 06:20