Na začiatku vôbec nemali v pláne usadiť sa na Slovenku. Napokon sa však rozhodli pre Bratislavu, kde vznikla pravá talianska reštaurácia Mille Baci.
"Prieskum trhu trval asi desať minút a zistili sme, že tu chýba veľa vecí," hovorí majiteľka reštaurácie Mille Baci Roberta Alena. "Presťahovali sme sa sem, aby sme ukázali, čo je kulinárstvo talianskej kuchyne."
Jedálny lístok sa mení každý mesiac a na to si zvykli aj zákazníci, ktorí do reštaurácie chodia zvedaví.
"Aj keď nemáme reklamu, náš marketing v maličkom funguje veľmi dobre," popisuje.
"Jedlo ako u nás nenájdete hocikde," hovorí majiteľka a zdôrazňuje, že ich reštaurácia nie je iba o nasýtení sa, ale aj o zážitku. "K nám prídete doslova do rodiny," vysvetľuje.
Pozrite si príbeh Mille Baci v Success Story HNtelevízie.