StoryEditor

Burgre začali robiť v máji. Reštauráciu zaplnili tak, že ľudí nestíhali obsluhovať

21.09.2017, 18:47
"Lepší burger som jedol iba v Brazílii," chválil reštauráciu cestovateľ zo zahraničia.

Na začiatku bola túžba po kvalitných burgroch v Bratislave. A z nej vznikla reštaurácia Corleone Burgers & Co. 

"Netrvalo dlho a podnik bol tak zaplnený, že kuchári a čašníci nestíhali medzi hosťami behať," popisuje majiteľ reštaurácie v centre Bratislavy Juraj Bučko. 

"Tento biznis je už teraz skôr zábava, zbohatnúť sa na ňom už nedá," popisuje Bučko s tým, že pozitívne ohlasy má aj od cestovateľov zo zahraničia. 

Pozrite si príbeh Corleone Burgers & Co. v Success Story HNtelevízie. 

01 - Modified: 2021-03-07 05:54:21 - Feat.: - Title: Slovenka vyrába produkt, ktorý čistí prostredie od vírusov. Nápad dostala v Ománe 02 - Modified: 2020-01-29 14:02:53 - Feat.: - Title: Do Trenčína priniesli to, čo tam chýbalo. Do ich kaviarne pod hradom sa čaká v rade 03 - Modified: 2019-09-18 15:07:34 - Feat.: - Title: Pri otvorení sa báli, že to bude hanba. Ľudí postupne presvedčili, že nakupovať bez obalu sa oplatí 04 - Modified: 2019-06-26 17:30:47 - Feat.: - Title: Obľúbený street food začínal na malom grile za 50 eur, teraz vstupuje do štvrtej sezóny 05 - Modified: 2019-04-24 12:12:49 - Feat.: - Title: Aby mohli začať podnikať, museli predať byt. Úspech sa dostavil už po polroku
menuLevel = 1, menuRoute = naslovnica, menuAlias = naslovnica, menuRouteLevel0 = naslovnica, homepage = true
15. apríl 2024 11:37