StoryEditor

Biela múka, cukor a soľ ako nepriatelia nášho zdravia: Ako sa s nimi vyporiadať v náš prospech?

Patria takmer do každej kuchyne, majú však pár "ale".

Cukor, soľ a biela múka do našej kuchyne patria. Pri troške šikovnosti však môžeme ich spotrebu výrazne obmedziť. Ich konzumácia totiž nášmu telu práve neprospieva. Pokiaľ chcete niektorý z týchto "bielych jedov" zo svojho jedálnička odstrániť, začnite múkou, uvádza portál iDnes.cz.

Všetky dochucovadlá, ktorými si dennodenne škodíme si pozrite v galérii:

01 - Modified: 2024-05-26 11:00:00 - Feat.: - Title: Príbehy slávnych jedál: Falafel je modlou vegetariánov, údajne ho jeme už tisíc rokov. Aká je jeho skutočná história? 02 - Modified: 2024-05-25 10:05:00 - Feat.: - Title: Čo sa jedlo v stredoveku: V chalupách kaše, na hradoch pávy i bobry. Kurča bolo zriedkavosťou, lososa nechceli 03 - Modified: 2024-05-24 21:21:45 - Feat.: - Title: "Spotrebiteľov nútia platiť viac." Osem štátov vyzvalo Úniu, aby riešila rozdiely v nákladoch na potraviny 04 - Modified: 2024-05-24 10:00:00 - Feat.: - Title: Známy kulinársky portál zostavil zoznam najhorších slovenských jedál. Nechýba v ňom ryžový nákyp či fliačky s kapustou 05 - Modified: 2024-05-22 13:00:00 - Feat.: - Title: FOTO Párkom odzvonilo. Český podnikateľ leje do rožkov sviečkovú a dobýva benzínky po celej krajine
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
29. máj 2024 07:52