Pixabay (Ilustračná snímka)
StoryEditorBiela múka, cukor a soľ ako nepriatelia nášho zdravia: Ako sa s nimi vyporiadať v náš prospech?
Patria takmer do každej kuchyne, majú však pár "ale".
Cukor, soľ a biela múka do našej kuchyne patria. Pri troške šikovnosti však môžeme ich spotrebu výrazne obmedziť. Ich konzumácia totiž nášmu telu práve neprospieva. Pokiaľ chcete niektorý z týchto "bielych jedov" zo svojho jedálnička odstrániť, začnite múkou, uvádza portál iDnes.cz.
Všetky dochucovadlá, ktorými si dennodenne škodíme si pozrite v galérii:
01 - Modified: 2024-05-26 11:00:00 - Feat.: - Title: Príbehy slávnych jedál: Falafel je modlou vegetariánov, údajne ho jeme už tisíc rokov. Aká je jeho skutočná história?
02 - Modified: 2024-05-25 10:05:00 - Feat.: - Title: Čo sa jedlo v stredoveku: V chalupách kaše, na hradoch pávy i bobry. Kurča bolo zriedkavosťou, lososa nechceli
03 - Modified: 2024-05-24 21:21:45 - Feat.: - Title: "Spotrebiteľov nútia platiť viac." Osem štátov vyzvalo Úniu, aby riešila rozdiely v nákladoch na potraviny
04 - Modified: 2024-05-24 10:00:00 - Feat.: - Title: Známy kulinársky portál zostavil zoznam najhorších slovenských jedál. Nechýba v ňom ryžový nákyp či fliačky s kapustou
05 - Modified: 2024-05-22 13:00:00 - Feat.: - Title: FOTO Párkom odzvonilo. Český podnikateľ leje do rožkov sviečkovú a dobýva benzínky po celej krajine