StoryEditorV bratislavskej školskej jedálni varí bez cukru: Je to jed a deťom nechýba
Šéfkuchár Marián Maszay vymenil post šéfkuchára v reštaurácii za školskú jedáleň.
Marián Maszay vymenil post v šéfkuchára v reštaurácii za miesto v školskej jedálni. A spustil tu malú revolúciu. Deťom varí zdravé jedlá, v ktorý vôbec nepoužíva cukor.
"Je to jed, to všetci vieme," hovorí na vysvetlenie. Okrem toho obmedzuje aj pridávanie soli a korenia.
Pozrite si rozhovor o tom, aké to je, keď deťom v škole ponúkajú zdravé obedy.
01 - Modified: 2024-03-22 11:00:00 - Feat.: - Title: Bratislavské pekárne, ktoré sa oplatí navštíviť: Tu si dáš sladké pečivo, rímsku pizzu, dobrú kávu aj bagety ako z Paríža
02 - Modified: 2024-03-21 15:32:23 - Feat.: - Title: Foodbloger Géczy: Kupujeme si drahé oblečenie a mobily, no obed chceme za 5 eur. Také jedlo nemôže byť z kvalitných surovín
03 - Modified: 2024-03-25 23:00:00 - Feat.: - Title: Univerzálny pomocník? Stavte na citrón, pomôže s čistením aj s pleťou, hneď niekoľkými spôsobmi
04 - Modified: 2024-03-20 09:10:35 - Feat.: - Title: Sladené nápoje pravidelne pije každý tretí Slovák, sladkosti je každý druhý. V tomto sme sa však zlepšili
05 - Modified: 2024-03-20 06:30:00 - Feat.: - Title: Pomoc z komory na boľavé hrdlo: Vyskúšajte tieto jednoduché, ale mimoriadne účinné tipy