StoryEditor

Kramár klame. Možno mu prekáža, že predseda si v úlohe Mečiara vedel predstaviť iného herca, odkazuje Dankov úrad

23.03.2017, 16:40
Autor:
TASRTASR

Šéfka komunikácie parlamentu Zuzana Čižmáriková reagovala na vyjadrenia známeho herca Maroša Kramára, ktorý ironicky slovne útočil na šéfa Národnej rady. Kramár útok na Danka vyslovil priamo v budove parlamentu počas diskusie o Mečiarových amnestiách.

„Kramár klame"

"Pán Kramár klame, alebo si už asi nepamätá, že ich predstavoval pán Csengel, manžel pani režisérky, ktorý to určite potvrdí. Alebo sa ho možno dotklo to, že pán predseda sa netají tým, že si v hlavnej úlohe Mečiara vedel predstaviť iného herca," reagovala šéfka komunikácie parlamentu Zuzana Čižmáriková.

​Uviedla tiež, že natáčanie v parlamente vybavoval priamo predseda Danko a filmárom dal nadštandardné podmienky, aj čo sa týka nájmu Národnej rady.

Dankov prístup ocenil aj producent filmu Únos Milan Stráňava, ktorý to uviedol v správe zaslanej jednej z organizátorov dnešnej akcie v parlamente podpredsedníčke NR SR Lucii Ďuriš Nicholsonovej. Píše tiež, že dúfa, že sa film nestane prostriedkom politického boja.

Prejav Maroša Kramára začína od 20. minúty:

Ironický výsmech Dankovi

Kramár vo svojom prejave sa ironicky navážal do šéfa parlamentu Andreja Danka.

"Keď sme natáčali v parlamente, prišiel za mnou jeden pán a povedal mi: Zdravím, vybavil som vám to natáčanie, dúfam, že o pár rokov nebudete natáčať film o mne. Svojho kolegu som sa spýtal, že kto to je, nepoznal som ho. Vtedy Danko nebol ešte kapitánom ani módnym návrhárom," ironicky útočil na šéfa parlamentu.

A Kramár pokračoval.

"Každopádne už máme námet na výbornú frašku. Bude to pekná fraška, ak to budeme natáčať. Už teraz mi je veľmi ľúto toho herca, ktorý sa bude musieť učiť tie dlhosiahle monológy o ničom a tie zvraty, tie neskutočné novoslovenské zvraty."

menuLevel = 3, menuRoute = tv/stare-sekcie/politika, menuAlias = politika, menuRouteLevel0 = tv, homepage = false
19. apríl 2024 02:34