StoryEditor

Stratená hlava, idioti a mlčiaca manželka. Takto sa Fico zapísal do histórie (video)

04.12.2015, 23:00
Autor:
pjpj

Robert Fico (Smer-SD) sa stal najdlhšie slúžiacim premiérom. Na stoličke najmocnejšieho muža republiky totiž sedí presne 2805 dní, teda už o deň viac ako Mikuláš Dzurinda. HNtelevízia pre vás vybrala top momenty z jeho života a kariéry, ktoré stoja za pozretie.

Fico stráca hlavu aj s Ftáčnikom

 
Legendárnu pieseň skupiny Modus Dievčatá spievali Robert Fico aj s exprimátorom Bratislavy Milanom Ftáčnikom. „Dievčatá pred vami sme maličkí. Z kaluže a do blata, za nos vedú nás... dievčatá, pre vás už hlavu strácam...," spievali spoločne v roku 1998 v speváckej šou Slávici na ulici. Začali trošku falošne, nemyslíte?

Majster poriadok

Predvolebné video Smeru z roku 2002. Robert Fico sa videl na premiérskej stoličke, vo voľbách napokon skončil až na treťom mieste. Vládu zostavoval Mikuláš Dzurinda. Za Smeráckou kampaňou stál Fedor Flašík, v tej dobe blízky človek Roberta Fica.
 
Fico a idioti z médií

Novinárov niektorých denníkov premiér Robert Fico označil v roku 2008 za idiotov. Autorom denníkov Sme, Pravda, Nový čas a Hospodárske noviny vyčítal, že nepravdivo informujú o jeho vláde. Novinárom do idiotov vynadal počas svojej prvej vlády, počas ktorej mal napäté vzťahy s médiami.
 
Fico verzus Rytmus

„Túto skladbu venujem všetkým ľuďom dobrej vôle.“ Takto odštartoval svoju skladbu v roku 2010 známy raper Patrik Vrbovský známy ako Rytmus.
 
Majstri v populizme

V tej dobe opozičná strana (leto 2011) Smer-SD nechce zneužiť populizmus na vytĺkanie kapitálu z podpory pôžičky pre Grécko a dočasného aj trvalého eurovalu. Nechce sa tak správať ako časť súčasnej koalície, aj keď priznáva, že je majstrom populizmu. „Dobre viete, že sme majstri v populizme, ak teda chceme byť," podotkol na tlačovej konferencii šéf strany Robert Fico. Dodal však, že legislatívu ohľadom eurovalov podporí iba v prípade dohody všetkých koaličných strán.
 
Fico je S.E.X.Y.

Nový album speváčky a moderátorky Tiny pokrstil v bratislavskom The Clube Robert Fico. Album, ktorý vyšiel koncom roku 2011, nesie názov S.E.X.Y. „Na krst si vždy prizvem silného, zaujímavého muža, ktorý vyvoláva v ľuďoch emócie,“ povedala Tina.
 
Premiér v bani

Do Bane Cigeľ, ktorá je mladšou sestrou handlovskej bane, fárali Robet Fico, vtedajší minister hospodárstva Tomáš Malatinský a minister životného prostredia Peter Žiga. Bolo to v augustový deň 2012.
 
Tisíc klikov a jeden k tomu

Slovenský premiér Robert Fico prekvapil príslušníkov 5. pluku špeciálneho určenia v Žiline. V kondícii prekonal i elitných vojakov. Za pol hodiny urobil vtedy 48-ročný premiér dvakrát viac klikov ako elitní vojaci, teda presne 1001.
 
Fico o detstve a živote bez internetu

Rok 2014 a boj o prezidentské kreslo. Tento rozhovor, ktorý moderoval minister kultúry a blízky človek Robertovi Ficovi Marek maďarič, odštartoval sériu osobných rozhovorov s premiérom. V prvom diele premiér hovorí o detstve prežitom bez mobilného telefónu, internetu a bez televízora.
 
Účet na Belize a mlčanlivá manželka

Predseda vlády priviedol pred novinárov svoju manželku. Spolu mali odmietnuť vyjadrenia Igora Matoviča, že majú spoločný účet na Belize s peniazmi uliatými z verejných obstarávaní. Svetlana Ficová ale nepovedala ani slovo. 
 
Vtip na záver: Keď Mečiar žartuje

Pozrite sa, aký vtip sa stal legendárny. Vladimír Mečiar pritom žartuje nie len o Robertovi Ficovi, ale aj Mikulášovi Dzurindovi.


 

01 - Modified: 2007-11-28 18:43:18 - Feat.: 0 - Title: Vydanie HN zo dňa 29. 11. 2007
01 - Modified: 2021-08-12 08:18:07 - Feat.: - Title: Súd s Kováčikom pokračuje, na pojednávaní je prítomný aj Fico 02 - Modified: 2021-06-07 15:09:54 - Feat.: - Title: Aj toto vypustili z úst. Top výroky politických homofóbov, medzi nimi aj Sulík či Matovič 03 - Modified: 2019-12-07 17:34:06 - Feat.: - Title: Exvyšetrovateľ o obvinení Fica: Som prekvapený, že z takéhoto prejavu sa robí trestný čin 04 - Modified: 2019-02-26 14:28:21 - Feat.: - Title: Fico vyzval Kisku na súboj. Prezident mu odkázal, že s ním skončil 05 - Modified: 2019-02-07 09:17:26 - Feat.: - Title: Poslankyňa Mosta hovorí o tom, prečo odobrila Ficovu prax
menuLevel = 3, menuRoute = tv/stare-sekcie/aktualne-videa, menuAlias = aktualne-videa, menuRouteLevel0 = tv, homepage = false
15. apríl 2024 20:20